top of page
晩boo 東山三条店
-旬な料理を京風に-
「泳いだまま仕入れる新鮮魚介と旬の食材を感じるお店」 お料理は新鮮な鮮魚をメインに その日仕 入れた東出農園直送無農薬・露地栽培の お野菜などを使い、当店オリジナルの旬な和食を ご用意しております。


-Menu-
帆立貝の貝ひも
Dried Strings from scallop shell
¥300
くるみの土佐煮
Walnut with dried flakes of skipjack tuna
¥300
湯葉チーズ春巻き 大葉ソース
Spring Rolls with Soy Milk Skin and Cheese, served with Green Perilla Sauce
¥600
出し焼き玉子の湯葉と季節野菜あんかけ理
Egg Omelet with Soy Milk Skin and Seasonal Vegetable in Jelly Sauce
¥600
干物の炭火焼き盛り合わせ
~サヨリ・たたみいわし・えいひれなど~
Assorted Charcoal Grilled Dried Foods
¥600
海老のガーリックバター炒め
Shrimps with Garlic Butter
¥800
海鮮ピザ
Seafood Pizza
¥800
牛ミスジ たたきポン酢
Roasted Beef, served with Ponzu
¥1,200
牛ミスジ サイコロステーキ
Diced Beef inner shoulder Steak
¥1,200
京都産 合鴨ロース
Smoked Duck Breast(Kyoto Duck)
¥800

生麩の和風ピザ
Namafu Pizza in Japanese style
¥800

国産リブロース200g炭火焼
Charcoal-grilled in the domestic cattle riblose 200g
¥1,700


-Drinks-
黄金閣 hgonnkaku (一合)
金閣寺より御用命を受け、特別に醸造した純金箔入りの純米酒です
Japanese sake which used regular polished rice only
¥600
白銀閣 Hakuginnkaku(一合)
銀閣寺より御用命を受け、特別に醸造した純銀箔入りの純米吟醸酒です
Japanese sake which used higher polished rice only
¥800
※この他にも晩booならではの和食料理を楽しんでいただける逸品をご用意しております。 ※表示価格は税抜です。 (price excluding tax) ※写真は全てイメージです。
sanjo_info
bottom of page